فصلنامه تخصصی هنرهای تجسمی نقش مایه شماره31
فصلنامه تخصصی هنرهای تجسمی نقش مایه شماره31

طه هاشمی:ماه رمضان فرصت مناسبی برای ایجاد تحول در محتوا و شیوه زندگی است
خبرگزاری آنا: معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی ماه رمضان را فرصت مناسبی برای ایجاد تحول در نگاه، محتوا و شیوه زندگی افراد دانست و گفت: بداخلاقی و برخورد متکبرانه در فرهنگ اسلامی و ارزش‌های دینی جایی ندارد.

دکتر سید طه هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا افزود: کسانی که مدعی اسلام مداری و توسعه ارزش‌های اسلامی هستند، باید خودسازی را از خود شروع کنند.

وی افزود: وقتی اسلام پرچمدار اخلاق است، نمی‌توان مدعی دفاع از اسلام بود ولی اخلاق اسلامی را رعایت نکرد؛ در حالی که همه بداخلاقی‌ها در تقابل با اسلام و آموزه‌ها و آداب اسلامی است.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: ماه رمضان فرصت مناسبی است که خداوند در اختیار همه مسلمانان قرار داده تا روح و جسم خود را از آلایندگی‌ها و بدی‌ها و زشتی‌ها پالایش دهند.

وی اظهار داشت: همه انسا‌ن‌ها به جز معصومان در معرض خطا و لغزش هستند و هر فردی با توجه به مدارج و مراتب علمی، اعتقادی و معنوی خود ممکن است به انحراف و خطا کشیده شود.

هاشمی اضافه کرد: ماه مبارک رمضان فرصت خوبی است که انسان جنبه‌های اعتقادی و معنوی خود را تقویت کند تا در لغزش‌ها و برهه‌هایی که تصمیم‌گیری مشکل می‌شود، دست غیب الهی او را به سمت تصمیمات درست راهنمایی کند.

وی یادآور شد: در شرایطی که کشور نیازمند یک تحول فرهنگی و انقلاب اخلاقی عظیم است، تغییر در نگاه، محتوا، روش‌های زندگی و به روز کردن زبان ارتباط با نسل جوان ضروری است.

هاشمی گفت: اگر بخواهیم در برنامه‌های فرهنگی و اعتقادی خود برای نسل جوان موفق باشیم، باید به تحول در نگاه و شیوه‌ها توجه و در آن تجدید نظر کنیم.

وی اظهار کرد: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری سال اقتصاد و فرهنگ نامگذاری شده است، باید ارزش‌ها و مکارم اخلاقی را که از برکات ماه مبارک رمضان است در میان همه لایه‌های اجتماعی به خصوص افراد نخبه جامعه ترویج دهیم.

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی ، گفت: اسلام عصاره ارزش‌های اخلاقی و آداب است و کسانی که در جهت ترویج ارزش‌های دینی قدم برنمی‌دارند، از جامعه فاصله می‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه تاکیدات مقام معظم رهبری همواره بر موضوع فرهنگ و مکارم اخلاقی استوار است، گفت: اعتقاد ما این است که پشتیبان توسعه فعالیت‌های مختلف در دانشگاه و کل کشور معنویت است و افراد باید بتوانند نسبت به تقویت بنیه معنوی خود کوشا باشند.

هاشمی یادآور شد: افرادی که دارای رابطه معنوی مستحکم‌تری با خدا هستند، در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و علمی خود موفق‌ترند و آنان که معنویت در زندگی‌شان کم شده است دچار روزمرگی و مشکلات بیشتری می‌شوند.

سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۳  ۱۰:۵۴
منبع : روابط عمومی