کسب مدال طلای کشتی توسط دانشجوی واحد یادگارامام خمینی(ه)شهرری در مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی درباکو
به گزارش اداره روابط عمومی فینال وزن 70 کیلوگرم با مبارزه مصطفی حسین‌خانی از ایران و مرتضی علی مسلم اف از کشور میزبان یعنی آذربایجان و در حضور الهام علی اف رییس جمهور این کشور رقم خورد. این مسابقه که در سالن حیدرعلی اف و با حضور تعداد زیادی از تماشاگران آذربایجانی و همچنین تعدادی از ایرانیان مقیم باکو برگزار می‌شد، در وقت اول حسین خانی با اخطاری که حریفش دریافت کرد، 1 بر صفر پیش افتاد. در وقت دوم کشتی گیر آذربایجانی به دنبال جبران عقب افتادگی بود اما باز هم حسین خانی بود که امتیاز دوم را گرفت. در ادامه کشتی گیر جسور ایران امتیازات بعدی را گرفت و پیش از پایان وقت مبارزه حریفش را 10 بر صفر شکست داد وموفق به کسب مدال طلا شد.
این موفقیت بزرگ وارزشمند را به ریاست واحد ،استادان،کارکنان ودانشجویان واحد یادگارامام خمینی(ره)شهرری ودانشجوی گرامی مصطفی حسین خانی وخانوادی محترمشان تبریک گفته و از خداوند متعال سلامتی وتوفیقات روز افزون برایشان خواستاریم.

يکشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۶  ۸:۵۴
منبع : اداره روابط عمومی