برگزاری مسابقات والیبال کارکنان و اعضاء هیات علمی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی
 مسابقات والیبال کارکنان و اعضای هیات علمی  واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی در سالن چند منظوره این  واحد دانشگاهی برگزار گردید.

این دوره از مسابقات با شرکت 8 تیم  از کارکنان و اعضای هیات علمی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری به رقابت پرداختند که تیم های برنده بصورت ضربدری در این دوره از مسابقات شرکت کردند.

در پایان مسابقات نتایج زیر بدست آمد:

مقام اول: تیم پژوهش

آقایان مجید افتخاری ، امیر قنبری، عباس شهبازی ، سبحان امینی ، پرویز رفیعی، محمد رضا بانی و سرپرست آقای سید حسین جلالی

مقام دوم : تیم اداری و مالی

آقایان محمد شیرازی، یزدان حسنی، امیر موسوی، امیر بروغنی، بهنام رضایی، یاسر حیدر پور و سرپرست مصطفی محمدی

مقام سوم : تیم اقتدار

آقایان محمود فکوری، مسلم نیازمند ، حسنعلی ابراهیمی، سجاد ریحانی، اسماعیل اکبری، حمید رضا محمدی و سرپرست فرشاد زروانی

برگزاری مسابقات والیبال دانشجویان خواهر واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری به مناسبت سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر

مسابقات والیبال دانشجویان خواهر واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری به مناسبت سوم خرداد و سالروز آزاد سازی خرمشهر در تاریخ 96/3/03 لغایت 96/3/04 در سالن چند منظوره این  واحد دانشگاهی برگزار گردید.

این دوره از مسابقات با شرکت 5 تیم از دانشجویان واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری به صورت دوره ای انجام پذیرفت.

در پایان مسابقات نتایج زیر بدست آمد:

تیم سوسن: که متشکل از خانمها سفید کار شریعتی غفار خانی ابوالفتحی و گل محمدی مقام اول را کسب نمودند .

و تیم رز:  اطاعتی، درویشی، قربان پور، راد فرما و سیاه تیری مقام دوم را کسب نمودند.

و تیم زنبق: اخلاقی، معارفی ، میلان ، خلیل پور و علیکاهی نیز مقام سوم را کسب نمودند.
در پایان لازم به ذکر است که این مسابقات به همت مدیریت ورزشی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزار گردید.

سه شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۶  ۷:۲۶
منبع : روابط عمومی