بیانیه بسیج دانشجویی واحدیادگارامام خمینی(ره)درمحکومیت حمله تروریستی تهران
دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه یادگار امام خمینی(ره) در محکومیت حادثه تروریستی تهران بیانیه ای به شرح ذیل صادر نمود:
بسم الله الرحمن الرحیم

این گونه اقدامات نفرت انگیز و متخاصمانه دشمنان و معاندان آزادی، نشان می‌دهد که دشمنان انقلاب منافع ملی را هدف قرار داده‌اند اما بایستی بدانند که با این گونه عملیاتهای وحشیانه پایه‌ها و بنیان‌ نظام را از بین نخواهند برد.

یقیناً این عملیات تروریستی حاصل توطئه کسانی است که دشمن خودکفایی، خودباوری، پیشرفت و ایمان ملی ایرانی هستند و این ویژگی‌ها در مثلث شوم سران شرور توطئه و فتنه جهانی یعنی آمریکا صهیونیسم و انگلیس مشاهده می‌شود.حوادث تروریستی تهران نشان کوچکی از حقد و کینه تکفریها به نظام اسلامی است.

رجای واثق داریم حملاتی از این قبیل عزم ملی و دینی ما را بر استمرار و صدور انقلاب اسلامی خواهد انجامید. تکفیر و تروریست آخرین روز های عمر خود را طی می کند. مرگ تکفیر و تروریسم انشاءالله دور نخواهد بود و به گفته مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی) این وقایع باعث نمیشود که انسجام و وحدت ملی از هم گسسته شود بلکه مطمئن باشید اتحاد بیشتری به وجود میاورد و انشاءالله کلک اینها کنده خواهد شد.

در پایان ضمن تسلیت شهادت مظلومانه جمعی از هموطنان میهن اسلامی، شهادت پرافتخار پاسداران حریم امنیت کشور را خدمت مردم شریف ایران و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تبریک و تهنیت عرض می‌نماییم.

مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضی نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا
(سوره مبارکه الأحزاب آیه۲۳)

در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند)، و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند.
((دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه یادگار امام خمینی(ره) شهرری))
شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۶  ۱۴:۱۱

آخرين تاريخ بازديد : جمعه ۳۱ شهريور ۱۳۹۶  ۲۳:۲۴:۳۸